Skip to content

Verdien geld met online trading

Ooit gedacht om te gaan beleggen? Beleggen is een spannende bezigheid, die alles te maken heeft met online geld verdienen. Je hoeft vandaag de dag immers niet meer naar de beurs, maar kan gewoon via je laptop of pc beleggen. Er zijn tal van online platforms waarop je je beleggingen kunt volgen. Trading apps zijn er in alle vormen en maten en helpen jou bij het aankopen en verkopen van aandelen, obligaties, opties, grondstoffen en meer.

Nieuwsgierig geworden? Laat je dan nu informeren over geld verdienen met online trading.

 

Met enkele tikken op de trading app aandelen kopen en verkopen

Nu de rentes op spaarrekeningen bij alle Nederlandse banken collectief naar het absolute nulpunt duikelen, besluiten steeds meer mensen te gaan oriënteren naar andere mogelijkheden om het spaargeld te laten groeien. Hier komen de vele verschillende manieren van online trading om de hoek kijken. Sinds het internet tot volwassendom is gekomen is ook het online handelen in onder meer aandelen, opties en obligaties voor het grote publiek binnen handbereik gekomen. In plaats dat je naar een bank gaat of een vermogensbeheerder inschakelt, tik je nu met je wijsvinger de online trading app van een online broker aan en je koopt direct de aandelen die je wilt hebben.

Een bekend voorbeeld van een online trading app, is die van de Rabobank.

App

Online brokers betrouwbaar

Het handelen in financiële producten is in Nederland aan veel strenge regels gebonden. Dat was al jaren zo maar sinds de financiële- en krediet crisis de economie wereldwijd in levensgevaar wist te brengen zijn de regels veel strenger geworden en liggen alle banken en online brokers onder het overheid-vergrootglas. Je kunt er dan ook van op aan dat de financiële producten zoals turbo’s, indices, aandelen en obligaties, voldoen aan de scherpe eisen die de wet voorschrijft. De Autoriteit Financiële Markten houdt in naam van de overheid een oogje in het zeil.

 

Leren geld verdienen met online trading app

In Nederland zijn een aantal bekende online brokers waar je terecht kunt om geld te verdienen met online trading zoals, Binck, Plus 500, enLynx. Het aanbod bij deze brokers is groot en zeer divers. Voordat je besluit om te gaan handelen is het van belang je eerst goed in te lezen. Een goede tool om de ins en outs van geld verdienen met online trading eigen te maken is door de app’s van de online brokers te downloaden en vervolgens gebruik te maken van de gratis demo’s. De online demo’s zijn een ideale manier om zonder enig risico te leren omgaan met de apps, en de vele afkorting en protocollen te leren.

Kans op verliezen net zo groot als hoge winsten

Met online trading geld verdienen is een goed alternatief om een deel van je spaargeld meer te laten opbrengen dan dat het momenteel doet op de spaarrekening. Het is niet aan te bevelen om met al het spaargeld online te gaan traden om geld te kunnen verdienen. Er zitten namelijk risico’s aan alle vormen van online trading. Met de handige bescherming tools die ook op de app beschikbaar zijn kun je weliswaar eventuele verliezen beperken tot het minimum, maar risico op verlies zul nooit helemaal weg kunnen krijgen. De mogelijkheden om veel geld te verdienen met online trading zijn groot maar dat geldt vanzelfsprekend ook voor de andere kant van de medaille.

 

Bij online trading altijd beschermers instellen

Voordat je geld kan gaan verdienen met online trading is het verstandig je risicoprofiel inzichtelijk te krijgen. Deze profielen zijn online verkrijgbaar en geven weer welke vormen van online trading het beste bij je passen en van welke beleggingsproducten je het beste kan wegblijven. Daarnaast is het verstandig om emoties zoveel mogelijk buiten het online traden te houden. Vaak is een spontane duikeling van de waarde van een aandeel slechts tijdelijk. Stel bij het aankopen van aandelen, futures of andere beleggingsproducten altijd de beschermers in.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *