Skip to content

Geld verdienen met beantwoorden van e-mails (+ WAARSCHUWING)

Helaas komen er in de wereld van het online geld verdienen ook wel eens zaken voorbij die te mooi zijn om waar te zijn. Waar geld te verdienen is en mensen zoeken naar manieren om geld te verdienen, zijn ook  oplichters actief.

Een lucratieve inkomstenbron was het beantwoorden van e-mails. Helaas is dit vandaag de dag niet meer helemaal het geval. Een artikel dat niet alleen bedoeld is om je te informeren, maar ook om je te waarschuwen.

 

Geld verdienen met beantwoorden van e-mails te mooi om waar te zijn

Geld verdienen met beantwoorden van e-mails is iets dat online steeds weer opduikt. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, geld verdienen met het beantwoorden van e-mails, is een manier van online geld verdienen die sterk af te raden is. De reden waarom geld verdienen met het beantwoorden van e-mails wordt afgeraden is omdat het een piramide product is waarbij het beantwoorden van e-mails, zoals wordt gepromoot, niets oplevert. En dat is ook logisch. Sta er maar even bij stil, het zou te gek voor woorden zijn als je 25 euro krijgt overgemaakt voor het beantwoorden van een email. Het klinkt wel heel mooi. Te mooi om waar te zijn.

Geld verdienen met e-mails

 

Eerst geld storten om te mogen beginnen

De beruchte geld verdienen met het beantwoorden e-mails websites beloven veel maar doen weinig. Als je makkelijk online geld wilt verdienen dan kunnen deze websites je zomaar in een val lokken. Er wordt in veel gevallen namelijk beloofd dat je slechts enkele uren per dag aan het werk zal zijn en toch honderd, of zelfs honderden euro’s per dag kan verdienen. Als dat zo zou zijn dan gaan we vandaag allemaal geld verdienen met beantwoorden van e-mails. Als je het toch niet kan laten om je aan te melden dan zal je merken dat je eerst geld moet storten. Dat is een zogeheten starterskit om aan de slag te kunnen gaan.

 

E-mails beantwoorden een scam

Geld betalen om geld te kunnen verdienen? Jazeker, want anders wordt je nooit succesvol, toch? Als je hier nog niet overtuigd bent van de scams die geld verdienen met e-mails zijn dan maak je die paar tientjes gewoon over en wacht je af tot het geld binnen gaat stromen. Het werk dat je zal moeten gaan doen om te zorgen dat er geld binnenkomt bestaat in geen enkel opzicht uit het beantwoorden van e-mails. Je wordt namelijk vriendelijk verzocht om exact hetzelfde te doen wat de persoon heeft gedaan om jou tot het overmaken van die paar tientjes heeft gedaan. Zieltjes ronselen die het starterspakket via jouw gaan kopen en die op hun beurt hetzelfde moeten gaan doen.

Laat je niet in de maling nemen

Het beantwoorden van e-mails komt verder in de werkzaamheden voor. Wat er wel in voor komt is mensen in het ootje nemen door ze geld te laten betalen en aansporen om andere mensen te vragen hetzelfde te gaan doen. Deze piramide spel praktijken hebben de afgelopen tientallen jaren voor een hoop ellende gezocht. Er is niemand die geld verdient met piramidespelen. Misschien degene die het begonnen is, maar daar hoort je niets van. De reden dat het ware gezicht van deze e-mails scam niet wordt getoond is omdat piramide praktijken in Nederland illegaal zijn. Vandaar dat het er van de buitenkant online zo aantrekkelijk uitziet. Laat je niet uit de tent lokken en niet in de email-maling nemen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *